Pedikyr Tidaholm

Välkommen till Nagelfabriken –  pedikyr för dig i Tidaholm

Pedikyr

Befinner du dig i Tidaholm och är intresserad av en pedikyr? Trötta fötter gör ingen glad! När du kommer till Nagelfabriken för en pedikyr så får fötterna först ett fotbad som mjukar upp fötterna. Därefter filas och formas tånaglarna, nagelbanden tas omhand och fötterna får slutligen en välgörande fotmassage. Fötterna utsätts dagligen för stora påfrestningar så det är viktigt att ta hand om dem. Det inte bara känns skönt med en pedikyr, det är någonting som får dina fötter att bli mjuka och lena och känslan efter en pedikyr är uppiggande.

Vaxning

Även vaxning kan du få hjälp med. liksom naglar. Vaxning kan utföras på många olika sätt, och vi kan ge tips och råd om vilken vaxning som kan passa bäst för dig beroende på vilket område på kroppen det är som ska vaxas. Vi har stor erfarenhet när det kommer till vaxning och har hjälpt många kunder. 100 procent nöjda kunder är vad vi alltid strävar efter oavsett om det gäller vaxning eller någon annan behandling.

När du kommer till oss gör vi allt för att du ska trivas och känna dig avslappnad. Miljön här på salongen andas lugn och harmoni, och vi vet att dem som kommer hit får en positiv upplevelse. Här kan man få hjälp med mycket och har du någonting du undrar över så ser vi fram mot att du hör av dig. Vi är inte längre bort än närmsta telefon!

Under åren som salongen har funnits har vi fått fler och fler kunder, som i sin tur rekommenderar oss vidare till andra. Vi hoppas såklart att även du kommer att bli lika nöjd och belåten som tidigare kunder, både med den behandling du väljer liksom med vår kundservice!

 

 

 

 

Nagelfrabriken
Edyta Renk

Kaplansgatan 32
541 34 Skövde

0705-91 41 05
info@nagelfabriken.se